No puc creure que estiguem a Frankfurt una altra vegada. El temps vola, i com a agent literaria, porto molts anys assistint a aquesta fira, que és una de les més importants per a la nostra indústria. Encara que, haig de confessar, les fires mai han estat del tot la meva devoció. No obstant això, cada vegada que soc aquí, l’experiència cobra sentit. Aquesta és una de les poques oportunitats que se’m brinda de veure en persona als editors amb els quals normalment només intercanvio correus; aquests moments breus de conversa i connexió personal són impagables.

Durant aquests dies, l’ambient està carregat d’entusiasme i energia. Els passadissos de la fira estan plens de projectes, de veus que murmuren noves històries i de estrenyiments de mans, segellant acords que aportaran més llibres al món. Com a agent, sé el que significa un bon títol i el que hi ha darrere de cada proposta: el treball, la creativitat i l’esforç de cada autor.

Per això, vull aprofitar per a convidar-vos al fet que reviseu els nostres catàlegs. Enguany, portem una selecció de títols que realment destaquen i que creem ressonaran amb els lectors.

Highlights catàleg per Frankfurt: DESCARREGAR
Catàleg General d’autors de l’Agència Sandra Bruna: DESCARREGAR
Catàleg General d’autors d’Infantil/Juvenil de l’Agència Sandra Bruna: DESCARREGAR
NewBookNews, la selecció dels títols que hem creat de tots els catàlegs dels nostres representats: DESCARREGAR

Us desitgem una fira reeixida a tots i, com diem en el nostre sector, a continuar construint històries!