Estic encantada de recomanar en el bloc d’aquesta setmana una història d’amor com aquesta, ja que té tots els ingredients de la novel·la romàntica: noia amb xicot guapo, ric, i ben plantat, s’enamora del noi pobre, a més delinqüent, però que en el fons té bon cor.

Tot i això, Nina Sweet, una nova autora misteriosa, escriu de meravella, i d’una novel·la romàntica, en fa molt més: una història que enganxa amb un amor apassionat. Però també posa en debat la justícia, les lleis, i els prejudicis de la societat en què vivim. Una novel·la que vaig llegir d’una tirada i que recomano a totes aquelles persones fans del gènere romàntic, per què el romanç carcerari ha vingut per quedar-se, de la mà de Nina Sweet.

Aquí us deixo un petit resum, perquè em demaneu el llibre o aneu a buscar-lo a les llibreries ara mateix.

Quan el seu xicot troba el treball dels seus somnis a Madrid, i deixen Pontevedra, a Cora se li trenca una mica el cor. Però, quan coneix al Roque, se n’adona que el destí ha mogut fils per unir-los.

Alguna vegada has pensat si series capaç d’enamorar-te d’un presidiari?

La Cora Quiroga és una jove professora de literatura que viu en un tranquil poble gallec amb el seu xicot, Mason Brown, un prometedor, atractiu i ambiciós advocat. El destí professional de la parella els porta fins a Madrid. Allà, Cora coneix dintre de la presó a Roque Gato, un home sexi i captivador, que està empresonat per haver matat a un jove a una baralla. Aviat sorgeix entre ells una química especial que fa que la jove es plantegi tota la seva vida. Què faries tu si fossis la Cora?

Una nova veu, un nou gènere, que sé que no et defraudarà.