Com a agent literària que va tenir l’honor de representar i, després de vendre el títol a Penguin Random House, m’omple d’orgull anunciar que la pel·lícula ja està disponible a Netflix sota el títol Los feos. És emocionant veure com una història que va marcar a tants lectors cobra vida en la pantalla i aconsegueix noves audiències.

Actualment represento una altra de les seves increïbles obres: Impostores, el primer llibre d’una sèrie addictiva. En aquest nou escenari, els lectors es trobaran amb girs inesperats i un entorn letal on qualsevol pas en fals pot ser l’últim. És una història trepidant que manté l’essència de Westerfeld: personatges forts, complexos, i dilemes morals que fan reflexionar.

És un veritable orgull com a agent literària veure que tot l’esforç, tant de l’autor com de l’equip editorial, dona els seus fruits. Veure com aquests llibres continuen ressonant amb els lectors i ara, amb les adaptacions cinematogràfiques, arribaran a més persones, és una recompensa indescriptible. Això és el que fa tan especial aquest treball: ser part del viatge creatiu i professional d’un autor i veure com les seves històries, a poc a poc, conquisten el món.