A pocs mesos de fer els temuts 30, Sergio estava convençut de tenir les coses mol clares: tenia una parella estable, una indubtable vocació d’actor i el suport dels millors amics del món. Aleshores, per què de sobte sent què li falta alguna cosa? Si ho tenia tot tan planejat, com és possible que les decisions dels altres l’arrastrin al seu propi tsunami existencial?

Quan la seva germana Ainara, una insaciable romàntica i quadriculada com ell, anuncia de sobte que es divorciarà i donarà un canvi radical a la seva vida, Sergio no pot evitar qüestionar-se totes i cadascuna de les seves decisions presents, pasades i futures. Està realment on vol estar? Té la parella amb la que s’imagina envellint? Està fent tot el possible per viure de la seva passió, o potser ha arribat el moment d’anar cap a un camí més estable (i realista)? I, per sobre de tot, com vol que sigui el següent capítol de la seva vida? Sergio té un objectiu clar: ha de donar resposta a totes aquestes incògnites i trobar el seu final feliç… abans del seu 30 aniversari! El rellotge avança i el món d’en Sergio no para de donar voltes.

Una novel·la divertida i commovedora que dialoga amb aquella part tan íntima que aflora quan no trobem rumb; aquella que tenim amagada profundament a dintre de cadascun de nosaltres i que, a la seva manera, ens ajuda a adonar-nos que les grans respostes estan més a prop del que ens imaginem. Tot i que, de vegades, les nostres decisions ens fan sentir que ja és massa tard.