Ens emociona anunciar que l’aclamat llibre Namasté de Francesc Miralles i Héctor García ha creuat l’Atlàntic per a arribar a les llibreries dels Estats Units! Penguin Random House ho publicarà el pròxim 27 d’agost de 2024 sota el títol The Four-Way Path.🌟

Després de conquistar a editors a tot el món, aquesta obra plena de saviesa i aprenentatge, es publicarà als EE.UU, permetent que encara més persones descobreixin les meravelles de l’estil de vida zen i la importància de viure amb gratitud i presència.

Des de l’agència sabem com és de complicat arribar a aquest mercat i aconseguir-lo és motiu de gran alegria, perquè no cada dia arriben a les llibreries americanes llibres escrits per autors espanyols.

Namasté no és el primer èxit internacional de Francesc Miralles i Héctor García. Tots dos són els autors de Ikigai, el gran best seller que ha estat traduït a 69 llengües i compta amb més de 3 milions d’exemplars venuts a tot el món.

Namasté, publicat en 2022, ja ha estat traduït a 33 llengües. És un llibre que funciona com una ajuda per a fer del món un lloc millor sense oblidar el poder de les tradicions i filosofies i com poden aportar-nos el millor de cada lloc.

Des d’aquí, volem donar l’enhorabona novament als nostres volguts Héctor i Francesc, els qui es troben entre els autors espanyols més traduïts.

Esperem que el cor i la ment del públic americà estiguin preparats per a embarcar-se en el viatge transformador que ofereix aquest èxit internacional.

Mentrestant, continuarem treballant perquè altres projectes saltin el mateix oceà.

Namasté!