Ens complau enormement anunciar que tenim una nova agència literària del Estats Units representada a Espanya, el Brasil i Portugal . Com sempre, ens esforcem per conèixer noves veus i connectar als talents literaris d’altres països amb el públic espanyol, català i portuguès.

Aquesta agència, Book Cents Literary Agency, és coneguda pel seu compromís amb la qualitat literària i la seva passió per descobrir i promoure nous talents. El seu catàleg abasta una àmplia gamma de gèneres.

Que Christine Witthohn hagi comptat amb mi per a ajudar-la en aquests tres països, és un honor, ja que ella és una agent amb la mateixa experiència que jo. Ambdues hem complert 23 anys d’agència aquest 2024, però unir forces i professionalitat entre nosaltres, és una manera de sumar dins d’un món editorial que està en constant canvi i reforçar aliança amb persones amb experiència, com és el cas, ens fa molta il·lusió.

2024 està sent l’any de complir desitjos en aquesta agència i continuarem treballant en la nostra motivació, que no és una altra que la d’aportar lluentor al món literari trencant fronteres.