Quan respirem, estimem, somriem, correm, ens enfadem, dormim o mengem estem creant connexions neuronals i alliberant una infinitat d’explosions neuroquímiques en el nostre cervell. Sabies que, depenent de com vius, de les coses que fas en el teu dia a dia, desenvoluparàs un tipus de cervell o un altre i et sentiràs i pensaràs d’una manera o una altra?

Al teu cervell tot l’afecta. Quant saps sobre ell? Descobreix quines emocions ho guien, de quina manera moure el nostre cos millora els nostres processos cognitius i ens fa guanyar en salut mental i emocional, com podem nodrir-lo i donar-li descans perquè estigui en plenes facultats, quin impacte té les xarxes socials a nivell cognitiu o com podem guanyar en creativitat i productivitat.

Comprendre les potencialitats i imperfeccions del nostre cervell, descobrir tots els seus misteris, és clau no sols per a saber com guanyar en qualitat de vida (mental i emocional), sinó també per a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos des de l’alliberament i acceptació de ser com som i poder crear una bona relació amb la nostra ment.

Sara Teller, neurocientífica, experta en Ioga i coautora del reeixit llibre El cervell de la gent feliç, uneix el concepte de neurociència al de benestar personal i ens compta de manera senzilla i pràctica per què entendre el funcionament del nostre cervell ens ajuda en l’art de viure el nostre dia a dia amb harmonia, salut i felicitat.