Si esperes trobar una fòrmula màgica i única per reviure el teu desig sexual, o que et converteixi en la dona salvatge que sempre has volgut ser, millor segueix llegint. La creadora del concepte i de les reunions de Tapersex ha arribat per mostrar-te el gran ventall de possibilitats que ofereix la masturbació femenina. Tanmateix, qui té el desig a les seves mans ets tu. Mai és tard per començar!

Durant molt de temps ens han ensenyat a marcar-nos unes expectatives innecessàriament altes -o irreals- que ens allunyen del plaer, però també del nostre propi cos. Passem èpoques en les quals el sexe ocupa cada un dels nostres pensaments, i altres, que l’apatia és quasi total. Per això és primordial construir un propi model de sexualitat imperfecta.

Amb un estil fresc i desenfadat, Eva Morena tracta de donar respostes -però sobretot de generar preguntes – sobre la sexualitat i l’orgasme, tant en solitari com en parella. I si ha arribar l’hora de considerar els teus genitals com una part del cos que t’empodera i et fa más forta?