Aquest llibre és una poderosa eina perquè la deixis enrere. Si estàs atrapat per ella i t’aventures a navegar entre aquestes pàgines, descobriràs per què et sents així i com, mitjançant tècniques senzilles, tant físiques com mentals, aconseguiràs superar-la.

A través d’anècdotes molt personals, Ferran Cases explica la seva experiència amb l’ansietat i com va aconseguir vèncer-la després de més de quinze any de patiment. Sara Téller, física i doctora en neurociència, explica què passava per el cap d’en Ferran cada vegada que tenia una crisi i et convida a conèixer els secrets del cervell per tal que aconsegueixis oblidar-te de l’ansietat per sempre. Aquest pràctic manual et demostra les coses tal com són, o com la ciència diu fins el moment que són, i et convidar a anar més enllà, ja que entendre com funciona el cervell et dona un superpoder: comprendre com funciones tu, i aquest és el primer gran pas per a vèncer l’ansietat.

Potser una cosa tan senzilla com llegir aquest llibre, i aplicar tot el que et proposa, et permet superar allò que t’està minant des de dins, allò que no et deixa gaudir.