L’autor Alfonso Muñoz va néixer a Àvila al 1990 però es va criar a Madrid. És, des de fa prop de deu anys, professional dels mitjans. En l’actualitat es dedica a la consultoria de comunicació i, al llarg de la seva carrera, ha exercit com a redactor i reporter en mitjans especialitzats en televisió i entrenament com FormulaTV.com, Vanitatis o Movistar +, on va tenir l’oportunitat d’aprofitar grans oportunitats: des de corresponsal d’Eurovisió el 2016-17, a Supervivientes 2015, entre altres projectes.

Després de graduar-se en Comunicació Audiovisual per la Universitat Carlos III, va estudiar Guió de Televisió a la Factoria del Guió de Madrid, unint les seves grans passions: els mitjans i l’escriptura. Actualment compagina la seva feina amb classes d’interpretació teatral a l’Escola Bululú de Madrid.

Després d’haver escrit propostes de teatre com “Javi a secas” o “Fracasadas”, i desenvolupat pitches per a TV, es llença a escriure la seva primera novel·la, “Tres mesos per a (no) enamorar-me de tu”. Un viatge pels sentiments d’un protagonista que s’enfronta a les conseqüències que comporta veure com es fan realitat els seus desitjos més prohibits.